Η Prozero
Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Δείτε το εταιρικό προφίλ της Prozero.
Γίνετε συνεργάτης μας
Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα συνεργατών και γίνετε συνεργάτης της Prozero σήμερα.
Κέντρο υποστήριξης
Χρειάζεστε υποστήριξη; Το Κέντρο Υποστήριξης της Prozero απέχει μόλις ένα κλικ.
Η Prozero στη Cebit 2009

Το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός του ψηφιακού κόσμου

Η Cebit αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός του κόσμου με αντικείμενο τις ψηφιακές IT και τηλεπικοινωνιακές λύσεις για οικιακά και επαγγελματικά περιβάλλοντα. Απευθύνεται κυρίως σε χρήστες από τους τομείς της βιομηχανίας, της χονδρικής διακίνησης και άλλων εξειδικευμένων κλάδων όπως ο τραπεζικός, οι υπηρεσίες, οι κυβερνητικοί και επιστημονικοί οργανισμοί αλλά και γενικότερα σε κάθε χρήστη παθιασμένο με την τεχνολογία.

Η Cebit προσφέρει μία διεθνή πλατφόρμα που επιτρέπει τη σύγκριση πάνω στις τρέχουσες τεχνολογικές τάσεις, τη δικτύωση και τις παρουσιάσεις προϊόντων. Η Deutsche Messe AG διοργανώνει τη Cebit στο Αννόβερο της Γερμανίας κάθε άνοιξη, από το 1986. Με τους εκθέτες να αναφέρουν πάνω από δέκα εκατομμύρια επιχειρηματικές διεργασίες μέσα σε μόλις έξι ημέρες και τις συνεχείς παρουσιάσεις σε αυτή όλων των νέων προϊόντων από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου, η Cebit είναι η απόδειξη ότι η σύγχρονη ψηφιακή αγορά κινείται στους ρυθμούς της.

Η Prozero συμμετείχε στον τομέα του software, παρουσιάζοντας τη νέα της σειρά προγραμμάτων τόσο για τον οικιακό χρήστη, όσο και για τις επιχειρήσεις. Με καινοτόμες λύσεις για κυβερνητικούς οργανισμούς, εταιρίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, βιβλιοθήκες, αίθουσες αναμονής, ξενοδοχειακές μονάδες, καφετέριες και internet cafes, ITs, OEMs αλλά και software houses, η παρουσία της Prozero στη Cebit 2009 ήταν κάτι παραπάνω από δυναμική και επιτυχημένη. Η Cebit είναι το σημαντικότερο τεχνολογικό γεγονός παγκοσμίως, όπου περισσότεροι από 4.300 εκθέτες και 500.000 επισκέπτες συναντιούνται κάθε χρόνο για να εξερευνήσουν τις νέες τάσεις της πληροφορικής και της τεχνολογίας.